Dr. Süveges Júlia – Rácz Zsuzsa

Orvosomat, Dr Süveges Júliát nagy váll fájdalmam miatt kerestem fel. A kezem gyakorlatilag nem mozgott, rengeteg fájdalomcsillapitóval sem tudtam létezni. Sem nappalom, sem éjszakám nem volt. Lelkileg és fizikailag is a mélyponton voltam.

Süveges Doktornő manuálterápiás kezelése után egy újfajta, általam nem ismert terápiát alkalmazott kiegészítésként, a DYNAMIC TAPE-et.

A vállamra és karomra az izmok tehermentesítésére ezeket a speciálisan rugalmas ragasztócsíkokat helyezte fel. Óriási megkönnyebbülés volt már az első percben is. Olyan érzés, mintha valaki tartotta volna a karomat, és végre az a kibírhatatlan feszülés csillapodni tudott. Már 1 hete vannak a vállamon ezek a csodás ragasztócsíkok, és már függőlegesbe emelem a kezem, ami szinte hihetetlen gyógyulás. A fájdalmaim minimálisra csökkentek, gyógyszert már nem kell szednem.

A DYNAMIC TAPE nagyon hatékony, nekem nagyon sokat segített. Ráadásul rendkívül esztétikus, gyönyörű mintája eltereli a figyelmet a betegségről.

Köszönöm Doktornő!

Dr. Süveges Júlia – Dr. Horváth Géza

Artrózis talaján kialakult krónikus térdfájdalmam az utóbbi években sok kellemetlenséget, szenvedést okozott számomra. Süveges Júlia doktornő manuálterápiás kezelései és az általa megtanított fasciatréning sokat segítettek. Évtizedek óta rendszeresen sportolok, de az utóbbi években már nem tudtam síelni, annyira dagadt volt és fájt a térdem két nap után. A doktornő ajánlotta a Dynamic Tape-et, amit az idei sítúránk előtt fel is tett mind a két térdemre. Nagyszerű volt, könnyűnek és stabilnak éreztem a lábaimat, végigsíeltem az egész hetet. Bár a végén éreztem a térdeimet, az erős fájdalom nem jelentkezett és a duzzanat is sokkal enyhébb volt. Ilyen terhelés mellett ez korábban elképzelhetetlen volt. Hálás vagyok, hogy megismerhettem a Dynamic Tape-et, minden sorstársamnak bátran ajánlom!

Szentes-Bíró Tamás – Strandlabdarúgó válogatott, NB1 Futsal játékos

Egy futsal bajnoki mérkőzés alkalmával sajnos rosszul érkeztem a talajra,  aminek az lett az eredménye, hogy kificamodott a vállam. Az orvosok többsége műtétet javasolt, de az hosszú kihagyással járt volna így inkább a gyógytornát és erősítést választottam, hogy mihamarabb újra játszhassak. Ekkor ismerkedtem meg a Dynamic Tape pozitív hatásaival. A Tape kiválóan rögzítette a vállam, használata során ismét stabilnak éreztem az ízületet és speciális kialakításának köszönhetően cseppet sem zavart a sportolásban. A Dynamic Tape-nek köszönhetően már 2 hónap után ismét a pályán lehettem pedig sokkal hosszabb kihagyást jósoltak nekem az orvosok. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Dynamic Tapet!

Kőszegvári Ágnes gyógytornász – ORFI

Dynamic Tapet az egyik évfolyamtársam ajánlotta, hiszen mindketten sokat dolgozunk sportolókkal. Gyorsan jelentkeztem is a kurzusra, ahol végre azt kaptam, amit kerestem: logikus és funkcionális kezelési módot. Sokféle tape volt már a kezemben és dolgoztam vele, de ez valami más. Imádom! Amióta elvégeztem a kurzust, rendszeresen használom a betegeim nagy örömére, és ami fontos, hogy nem csak a sportolók, hanem a idős betegek esetében is egyaránt tudom alkalmazni. A magánpraxisomban és a sportcsapatoknál (Rebels Oldboys – amerikai football és az U19-es Magyar Korfball válogatott) is egyaránt a Dynamic Tape-et alkalmazom a sérülések megelőzésére és kezelésére.

Gyulladásos megbetegedések, ödéma, akut sérülés, tartáskorrekció, tengelykorrekció, instabilitás esetén is egyaránt alkalmazható. Ami a számomra a legszimpatikusabb, hogy nem izomban, hanem funkcióban gondolkozunk, több ízületet áthidalva, teljes izomláncra tudunk hatást gyakorolni. Kiemelném még a Dynamic Tape adta fokozatosság lehetőségét, mely először az anyag választásnál dől el, Tattoo Tape egy vagy két rétegű felhelyezésekor illetve az ECO Tape választásával, mely a meghúzással tovább pontosítható.

Azóta sok kollégámnak ajánlottam már a Dynamic Tape-et, hiszen a funkcionális szemlélet fontos napjaink korszerű betegkezelésében.

A betegeim és én is csak ajánlani tudjuk, nincs esély a csalódásra!

Rácz Péter

Nagy örömömre szolgál, hogy véleményemmel hozzájárulhatok a termék ismertetéséhez.

Nekem csak pozitív tapasztalatom van az önök által forgalmazott Dynamic Tape-el kapcsolatban. A korábban sérült testrészek funkcionális támogatásában, de még a szerzett új sérülések stabilizálásában, rehabilitációjában is nagy hasznát vettem.

(Hozzátartozik az igazsághoz, hogy szakértő kezek tették rám, minden alkalommal.) Megfelelő felületi előkészítéssel még a tartóssága is meglepően hosszú. Részben test színezete miatt pedig a szemnek sem kirívó, így nem hivalkodó.

Egy hálás felhasználó.

Kis Richárd Rebels Oldboys #83

A sok korábbi sérülés és a fokozott igénybevétel okán gyakran vagyok tape-elve, így volt szerencsém/balszerencsém több különböző gyártó termékét kipróbálni, ám a „tetovált” tape szélessége és a minőségi ragasztófelülete nagyobb stabilitást eredményezett. Az extrém igénybevétel (amerikai futball) magasra teszi a lécet a nagymértékű verejtékezés és a folyamatos súrlódás miatt. De szerencsére a Dynamic Tape megfelel az elvárásoknak.

Rupp Viola U-19-es korfball válogatott

A tape tattoo dizánja nagyon jól néz ki, fiatalos, modern. Segített csökkenteni a duzzanatot a bokámon. Igen jól tartotta, stabilizálta az instabil bokámat, bizonyos esetekben akár bokarögzítőt is helyettesíthet, de azért nem egyenlő vele. Hosszú ideig fent marad, a fürdést is kibírja.

Nick Studholme, Chiropractor

A Dynamic Tape egy áttörés. Minden szakorvos és terapeuta eszközarzenáljában szerepelnie kellene. Innovatív tulajdonságainak köszönhetően a rehabilitációtól a teljesítménysportig bármilyen problémában használhatom és gyakorlatilag minden más, a rendelőmben használt szalagot helyettesítettem, ahol a betegek több mint 90% -a esetében alkalmazok taping terápiát.

Ana David, Gyógytornász

A Dynamic Tape kétség kívül bizonyította, hogy hatékony terápiás eszköz a sportolók felépülése során. A gyógytornászok munkájának megkönnyítése mellett – a kezelés tekintetében – nagyon hasznos eszköz a sportolók edzésmunkájának és versenyzésének optimalizálásában. A Dynamic Tape sokoldalúsága egyedülállóvá teszi, mechanikai tulajdonságainak köszönhetően nem hasonlítható össze egyetlen kinesiotape-el sem. Lehetőség szerint a továbbiakban is fenntartjuk együttműködésünket.

João Ribeiro, Kézilabda

A versenysportban, ahol a terhelés kontrollja elengedhetetlen az agresszív behatások miatt, amelyek a sportolót érik edzés és / vagy játék során, az innovatív Dynamic Tape lehetővé teszi, hogy biomechanikai szempontból kezelje a túlterhelési időszakokat (tehermentesítés)  sérült szövetekben, anélkül, hogy negatívan befolyásolná a mozgásmintákat egy bizonyos tartományban, amely hozzájárul a sport sikeréhez.

Pedro Fernandes, Futsal

Egy olyan versenysportban, mint a foci, ahol a speciális terhelésnek és technikai tulajdonságoknak is nagyon hatékonyaknak kell lenniük, a Dynamic Tape nagyon jövedelmező módon járul hozzá a kívánt eredményekhez. Rugalmas tulajdonságai megkülönböztetik minden eddigi tape-től, mely ma a piacon létezik. Segíti az ízületek tehermentesítését a mozgás amplitúdóinak korlátozása nélkül és nagymértékben javítja sportolóink teljesítményét.

Simon Dawkins, San Jose Earthquakes és Jamaica National Team

A Dynamic Tape-et más szalagokhoz képest előnyben részesítem a rugalmassága miatt. Hátfájástól szenvedtem és a Dynamic Tape javította a mozgásomat játék közben, továbbá akkor is éreztem, hogy jobbak a mozgásaim, amikor éppen nem voltam pályán.

Anibal Godoy, Labdarúgó – San Jose Earthquakes és Panama National Team

Azért tetszett a Dynamic Tape, mert nagyobb stabilitást biztosított a térdemnek, mint a többi kineziológiai szalag, melyeket kipróbáltam. Viselése során biztonságban éreztem magam a legmagasabb szinten az MLS és a világbajnokság selejtezői során az általa biztosított stabilitás és kényelem miatt. 

Casey Buckland, Gyógytornász

Ragasztottam már spider tape-el, K-tape-el és atletikai tape-el is. Mindegyik hasznos volt, de amikor Dynamic Tape-et alkalmaztam, rájöttem, hogy ez sokkal komfortosabb, tovább a bőrön marad és lehetővé teszi a teljes mozgáspálya kivitelezését is.